Akiconista on nyt kulunut hetki ja haluamme kiittää saamastamme palautteesta! Conitea on lueskellut palautteita ja haluamme käydä läpi yleisimpiä esille tulleita asioita. 

Sosiaalinen media ja nettisivut keräsivät positiivista palautetta. Saman viikonlopun aikana oli neljä muutakin saman aihepiirin tapahtumaa, joka osaltaan vaikutti mm. myyntisalin tarjontaan. Tapahtumassa oli kuitenkin 300 kävijää, josta ilahduimme kovin!

Tapahtumapaikan hieman syrjäinen sijainti juna-asemalta ja ruokapaikoista keräsi ymmärrettävästi kritiikkiä, toisaalta tilojen avoimuus ja ilmaiset parkkipaikat koettiin hyviksi. Kahvila Syssy keräsi kiitosta ja luovuutta sekä itseilmaisua juhlistava ohjelmatarjonta koettiin sopivaksi.

Tapahtuma järjestettiin ensikertalaisten ja kokeneiden vastaavien avulla. Palautteen avulla osaamme parantaa ja kehittää tapahtumaa eteenpäin, kuten kuinka hyödynnämme tiloja paremmin tai voisiko Akiconin ajankohtaa siirtää. Jos conin järjestäminen Kokkolaan kiinnostaa, pidä silmällä somekanaviamme hakua ajatellen. 

Kiitos vielä kävijöille ja yhteistyötahoille! Teidän avullanne järjestimme Kokkolaan uuden conin.

Kategoriat: uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *