Akiconin tapahtumapaikkana toimii Kokkolan Kampushalli (Teknologiakatu 8).

Kampushallille on noin 1,7 km juna- ja bussiasemalta. Kampushallilla on ilmainen pysäköinti viikonlopun ajan.

Tapahtumapaikan lähellä sijaitsevat pankkiautomaatit, ruokapaikat ja -kaupat sekä muut tärkeät kohteet löydät Google Mapsiin laaditun kartan kautta.

Muista syödä ja juoda tapahtuman aikana. Tapahtumassa on vesipisteitä ja kahvila, mutta voit tuoda myös omat juomat ja eväät mukaan.

Tapahtumapaikan kartta

HUOM! Sisäänkäynti tapahtumaan tapahtuu toiseen kerroksen kautta.

Mikäli tilakartta ei näy laitteellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Koristeet

Tapahtuman ajan Kampushallin seiniä koristavat ja kävijöitä ihastuttavat Kokkolan lasten ja nuorten kuvataidekoulun 1/1- ja 1/3-ryhmien tekemät lehti- ja sadepisara-aiheiset työt.

Narikka

Kampushallilla toimii koko tapahtuman ajan valvottu narikka, johon kävijät voivat jättää tavaroitaan. Narikkaan voi jättää takkien ja pienempien laukkujen lisäksi myös matkalaukut ja suuremmat kassit. Myös isommat cosplaypropit tulisi jättää narikkaan esimerkiksi ohjelmien tai conin kiertelyn ajaksi. Tapahtumapaikalla on myös itsepalvelunarikoita.

Tavaroiden jättö narikkaan on omalla vastuulla.

Esteettömyys

Tapahtumapaikka ei ole täysin esteetön.

Molemmista kerroksista löytyy esteetön sisäänkäynti. Tapahtumapaikalla on hissi ja inva-WC:itä. Avustajat pääsevät tapahtumaan veloituksetta yhdessä avustettavan kanssa. 

Ensiapu

Tapahtumassa on ensiapupiste, josta saa apua pieniin tapaturmiin ja vammoihin. Ensiaputiimi on vaitiolovelvollinen.

Huomioithan, että ensiavussa ei anneta lääkkeitä. Ota siis omat särky-, allergia- ynnä muut lääkkeet mukaan.

Häirintä

Akiconissa ei hyväksytä minkäänlaista häirintää tai ahdistelua kävijöitä eikä työvoimaa kohtaan. Asuja saa ihailla, mutta esimerkiksi kuvata ja koskettaa saa vain asianosaisen luvalla. Järjestyksenvalvojat voivat poistaa epäasiallisesti käyttäytyvät henkilöt tapahtumasta.

Jos koet häirintää, ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaan. Selvitetään tilanne yhdessä.

VANHEMMILLE

Akicon on ikärajaton ja päihteetön tapahtuma. Suurin osa kävijöistä osallistuu tapahtumaan tutun kaveriporukan kanssa. Kannattaa kysyä kaveria mukaan esimerkiksi omalta luokalta tai harrastusporukasta. Tapahtuma on suunniteltu niin, että sieltä löytyy kaikenikäisille sopivaa ohjelmaa.

Suosittelemme, että kaikkein nuorimmilla osallistujilla ja/tai ensikertalaisilla on aikuinen mukana joko tapahtumassa tai lähistöllä. Usein vanhemmat tuovat autolastillisen nuoria tapahtumapaikalle ja poistuvat omiin menoihinsa päivän ajaksi. Kannattaa tutustua etukäteen järjestyssääntöihin.

Ongelmatilanteissa kannustamme nuoria tulemaan infoon, josta heidät ohjataan eteenpäin.