Avoinna:
Lauantaina klo 10-18
Sunnuntaina klo 10-17

Taidekuja on paikka, jossa luovuus puhkeaa kukkaan! Kujalle kokoontuu eritasoisia ja erilaisia harrastetaiteilijoita myymään tuotteitaan fanitaiteesta originaaleihin taidonnäytteisiin. Akicon toivottaa tervetulleeksi niin taiteilijat kuin kävijätkin.

Huomiothan, että useimmille taidekujamyyjille voi maksaa ainaostaan käteisellä.

Taidekujalaiset

Nara Uusihanni

”Piirrän paljon eläinaiheisia kuvia, etenkin Hopeanuoleen liittyviä aiheita, mutta mukana on myös muunlaista fanarttia. Tyylini on semirealistinen. Pöydältäni voi ostaa A4-printtejä, postikortteja ja tarroja. Olen Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n aktiivinen jäsen, minulta voi saada yhdistyksen esitteitä ja voin keskustella aiheesta.”

Furzone
”Pöydältäni tulee löytymään turriaiheisia tuotteita/asusteita. Myynnissä mm. Korvia, häntiä ja kaulapantoja. Otan myös tilaustöitä vastaan, niistä lisätietoja kysymällä paikanpäällä lisää.”

Inka Tuulia (vain lauantaina)
”Hei! Olen juuri 18-vuotta täyttänyt taidelukiolainen Tampereelta. Löydät mun töitä instagramista nimellä @inkatuulia_art <3”

Katryh
”Teen enimmäkseen printtejä liittyen Fire Emblemiin ja League of Legendsiin. Mukaan mahtuu myös töitä Kakeguruista ja omista hahmoistani, oli nekin sitten printtejä, kirjainmerkkejä tai kenties jotain muutakin.
Tervetuloa tsekkaamaan pöytäni!”

kicksledge
”Hej! Pöydältäni löytää originaalia artia sekä fanartia printteinä, tarroina sekä mahdollisuuksien mukaan avaimenperinä/kännykkäkoruina. Fanartia teen esimerkiksi Miraculous Ladybugista, Persona 5:sta, Boku no Hero Academiasta, Vocaloidista ja JJBA:sta!”

Gomis, Loviatar
Gomis: ” Taiteeni pyörii akselilla hirviöt, monsterit, makaaberit asiat, scifi ja fantasia, söpöjä pikku eläimiä unohtamatta. Tuotevalikoimastani löytyy printtejä, tarroja, rintanappeja, omakustannesarjakuvia ja vaikka mitä! Tulkaa moikkaamaan!”

Pastel Pasty

Strange or Cute

EmBBu, Tunnut

Huomioitavaa kujalaisille

  • Akicon ei tarjoa rannekkeita taidekujalaisille, eikä heillä ole myöskään oikeutta greenroomiin.
  • Taidekujalaisilla on mahdollisuus viedä tavaroitaan säilytykseen lauantai-sunnuntai väliseksi yöksi tapahtumapaikassa olevaan lukittuun tilaan.
  • Maksutapa: Pöytämaksu maksetaan etukäteen tilisiirrolla.
  • Jos joudut perumaan taidekujapaikan, ilmoita siitä lauantaihin 5.10. mennessä osoitteeseen akicon.myynti@gmail.com. Mikäli et ilmoita peruvasi pöytäpaikkaa, joudut silti maksamaan pöydästä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai kaipaat lisätietoa taidekujaan liittyen, ota yhteyttä Akiconin taidekujavastaavaan osoitteessa akicon.myynti@gmail.com.